Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Stowarzyszenie Pomocy Szkole w Ostrołęce oraz
Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży zapraszają na Konferencje naukowo-szkoleniową pt.:
„Znaczenie i Rola Towaroznawstwa w zarządzaniu jakością i kształtowaniu
kariery zawodowej – wybrane aspekty”
5 kwietnia 2023 roku
pod patronatem naukowym Międzynarodowej Akademii Nauk Stosowanych w Łomży
Aula Zespołu Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce.
Zapraszamy:
Nauczycieli szkól ponadpodstawowych, uczniów klas 3 i 4 szkół ponadpodstawowych
Uczestnicy otrzymają certyfikat potwierdzający udział i uzyskane kompetencje podczas konferencji naukowo szkoleniowej. Udział w konferencji jest nieodpłatny.
Program:
9:30 Rejestracja uczestników
10:00 Rozpoczęcie konferencji - mgr Barbara Stepnowska dyrektor ZSZ nr 4 oraz dr inż. Ireneusz Żuchowski - prorektor MANS
Sesja plenarna - prowadzący mgr Anna Przygoda – Majewska
10:15 Kariera zawodowa w obszarze Towaroznawstwa - dr inż. Ireneusz Żuchowski - prof. MANS
10:30 Bezzałogowe statki powietrzne - zastosowanie dronów w biznesie i gospodarce -
dr hab. Andrzej Borusiewicz prof. MANS
10:45 Technologia produkcji sera żółtego typu szwajcarsko-holenderskiego – ser Tylżycki - inż. Aneta Danowska
11:00 Preferencje konsumentów, podczas wyboru serów twarogowych - inż. Katarzyna Tomczuk
11:15 Kontrola jakości towarów w procesie transportowym - inż. Aleksandra Fronczyk
11:30 Wpływ jakości surowców pierwotnych rolniczych na proces produkcyjny - Zofia Szydlik
11:45 Preferencje konsumentów na rynku gastronomicznym – ewolucja czy rewolucja -
mgr Anna Przygoda – Majewska
12:00 Dyskusja i podsumowanie konferencji – mgr Anna Przygoda – Majewska
Zgłoszenia:
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 w Ostrołęce, Ostrołęka ul. Traugutta 10
tel. 29 764 21 27 ,email: sekretariat@zsz4.ostroleka.edu.pl
zsz4.ostroleka.edu.p
Komitet organizacyjny:
mgr Barbara Stepnowska
dr hab. inż. Andrzej Borusiewicz
dr inż. Ireneusz Żuchowski
mgr Adam Zienkiewicz
mgr Anna Przygoda – Majewska
mgr Waldemar Salis
Używamy plików cookies. w celu optymalizacji obsługi.